سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : جمعه 91/12/18 | 10:54 صبح | نویسنده : حاج عبدالله گرایلو

حمله موشکی به حرم امامین عسکریین (ع) خنثی شد

حمله موشکی به حرم امامین عسکریین (ع) خنثی شد
یک منبع آگاه از پلیس سامراء از خنثی شدن یک حمله موشکی به حرم امامین عسکریین (ع) در مرکز این شهر خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج نیوز به نقل از فارس، یک منبع آگاه پلیس سامرا که خواست نامش فاش نشود به پایگاه خبری«شفق نیوز» گفت: نیروهای پلیس عصر دیروز توانستند دو موشک در منطقه «صناعی» در مرکز شهر سامراء که مرقد دو امام عسکری را نشانه گرفته بودند، کشف کنند.

این منبع افزود: نیروهای امنیتی برای شناسایی جریانی که قصد اجرای چنین عملیاتی در سامرا را داشته، در حال تحقیق هستند.

در سال 2006، بقعه‌ای طلائی مرقد دو امام عسکری توسط بمبی کاشته شده منفجر و در سال 2007 مناره مسجد مجاور بقعه مذکور توسط تروریست‌ها منفجر شد.




تاریخ : جمعه 91/12/18 | 10:51 صبح | نویسنده : حاج عبدالله گرایلو

نظر مراجع تقلید نسبت به شبهه ترک حج

طی استفتائی، نظر رهبر معظم انقلاب و حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و سیستانی درباره تشرف حج تمتع و عمرده مفرده در شرایط کنونی اخذ شد.

 

طی استفتائی، نظر رهبر معظم انقلاب و حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و سیستانی درباره تشرف حج تمتع و عمرده مفرده در شرایط کنونی اخذ شد.

چندی است ایمیل‌ها و پیامکی‌هایی از سوی اشخاص مختلف منتشر می‌شود که شیعیان به جای رفتن سفر حج و تقویت پادشاهان و دولت عربستان در اقتصاد -که بخشی از آن در راستای اعمال معاندانه علیه شیعیان هزینه می‌شود- با زمینه‌سازی در فرصت شغلی، ساختن مدرسه، احداث بیمارستان و ... به کشور خودمان کمک کنند.

از این رو، شبکه اجتهاد طی استفتائی نظر رهبر معظم انقلاب و حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و سیستانی را جویا شده است.

متن این استفتاء به شرح زیر است:

«با سلام و احترام

با توجه به اعلام بانک جهانی مبنی بر درآمد 30 میلیارد دلاری دولت عربستان به‌واسطه حج و از طرف دیگر، کمک اقتصادی این دولت به آمریکا و اسراییل در راستای اعمال معاندانه علیه شیعیان، آیا رفتن به حج، مصداق کمک به ظالم است؟ توصیه حضرتعالی برای تشرف به عمره و تمتع (با توجه به شرایط فعلی)، چیست؟»

نظر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:

بسمه تعالی

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته

تا وقتی از طرف نهادهای مسئول منعی اعلام نشده، انجام عمره و فریضه حج مانعی ندارد.

موفق و مؤید باشید.

نظر آیت‌الله مکارم شیرازی

بسم الله الرحمن الرحیم

در تمام طول تاریخ زیارت بیت‌الله الحرام و بسیاری از مراقد ائمه(ع) غالباً مستلزم پرداخت وجوهی به ظالمین بوده است. اگر این گونه کمک‌ها اشکال داشته باشد، باید هم زیارت خانه خدا تعطیل شود و هم زیارت مراقد ائمه(ع) و این کار هرگز به مصلحت اسلام نیست.

همیشه موفق باشید.

نظر آیت‌الله نوری همدانی

بسمه تعالی

سلام علیکم

حج و عمره در شرائط فعلی بلامانع است.

نظر آیت‌الله سیستانی

بسمه تعالى

برای کسی که شرایط استطاعت داشته باشد، حج واجب است.

موفق باشید.




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:31 عصر | نویسنده : حاج عبدالله گرایلو
زمان اعزام اولویت های ثبت نام کننده حج در سال90
دوشنبه ، 18 اردیبهشت 1391 ، 13:39

 

مراسم قرعه کشی حدود 6 میلیون و 600 هزار نفر از متقاضیانی که در دور جدید سفر به عمره در بانکهای ملی و ملت سپرده گذاری کرده بودند در 28 دیماه انجام و روز شنبه 15 بهمن ماه اولویت های این افراد نیز از سوی بانکهای عامل ملی و ملت اعلام شد.

اعلام نتایج قرعه کشی به روشهای گوناگون مانند مراجعه به شعب مختلف ، سایت و پیامک امکان پذیر بوده است که البته در روز اول اعلام اولویتها بدلیل حجم بالای مراجعه کنندگان امکان ورود به سایت برای متقاضیان وجود نداشت و این مسئله آنها را با مشکل مواجه کرده بود که پس از یک روز تقریبا مشکل برطرف شد.

اولویت متقاضیان بدون زمان اعزام به آنها اعلام شده است و در حال حاضر هیچیک از آنان نمی دانند که چه زمانی به عمره مفرده مشرف می شوند.

در همین رابطه رئیس سازمان حج و زیارت در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد زمان اعزام سپرده گذاران گفت: عنوان شده بود که اعزام زائران جدید عمره از سال 93 باشد اما با توجه به افزایش ظرفیت اعزام و همچنین بدلیل اینکه برخی از متقاضیان ثبت نام نکرده اند به احتمال زیاد اعزام بخشی از زائران عمره زودتر از موعد مقرریعنی از سال 92 آغاز خواهد شد .

علی لیالی با اشاره به اینکه هر اولویت شامل 22 هزار نفر می شود ، افزود: با توجه به روند افزایشی 100 هزار نفری زائران عمره ، امیدواریم طی سه سال آینده بتوانیم سه میلیون زائر به سرزمین وحی اعزام کنیم.

برهمین اساس چنانچه سالانه بتوانیم 900 هزار نفر به عمره اعزام کنیم بنابراین 6 میلیون و 600هزار سپرده گذاری که تعیین اولویت شده اند طی 7 سال اعزام خواهند شد یعنی اعزامها از سال 92 آغاز و تا سال 1399 ادامه دارد.

البته لیالی عنوان کرد که بدلیل اینکه نمی دانیم سالهای آینده ظرفیت اعزام چقدر خواهد بود نمی توان زمان مشخصی برای اعزام های زائران در نظر گرفت به همین دلیل است که زمان دقیقی برای اولویتها اعلام نشده است.

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، ما تمامی متقاضیان و سپرده گذاران را در قرعه کشی شرکت داده ایم اما این اختیار هم داده شده است که هر فردی که بخواهد می تواند سپرده خود را از بانک باز پس گیرد .

در مجموع با توجه به اینکه هر اولویت 22 هزار نفر را شامل می شوند بنابران با یک حساب سرانگشتی می توان دریافت که هر 100 اولویت شامل 2 میلیون و 200 هزار نفر می شود و هر 40 تا 50 اولویت در یک سال اعزام خواهند شد که اعزامها نیز از سال 92 آغاز می شود.

اعزام افراد دارای اولویت 300 تا 320 در سال 92 ، اولویت 320 تا 360 در سال 93، اولویت 360 تا 400 در سال 94، اولویت 400 تا 440 در سال 95، اولویت 440 تا 480 در سال 96 ، اولویت 480 تا 520 در سال 97، اولویت 520 تا 560 در سال 98 خواهد بود و در نهایت در سال 99 نیز افراد دارای اولویت 560 تا 600 اعزام می شوند.

البته اعزام زائران بر اساس این سالها در شرایطی است که افزایش اعزامها ادامه داشته باشد زیرا در صورت کاهش اعزامها به تعداد سالهای انتظار افزوده می شود.




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:29 عصر | نویسنده : حاج عبدالله گرایلو
چرایی ازدواج نکردن دختری که از انسان بهشت می سازد

نامه از امام رضا به خواهر می رسد که فوراً با اهل بیت به سمت ایران حرکت کن! هر کجا مردم تجمع کردند برایشان سخن بگو و حدیث بخوان.

 

 

بانویی بودند 28 ساله که به فرمان برادر خود به ایران آمدند و میانه راه، در شهر قم رحلت کردند. مجرد بودند و روایت است بهشت نصیب کسی است که ایشان را زیارت کند. این مطالب را درباره حضرت فاطمه معصومه (س) می دانیم اما اغلب برایمان محل سوال است که چرا ایشان مجرد بودند؛ آن هم با عرف و فرهنگ اعراب در آن روزگار و اینکه هیچ کس از اهل پیامبر (ص) به زندگی طبق سنت ایشان نزدیک تر نیست. مگر نه اینکه پیامبر (ص) فرمودند ازدواج سنت من است. خیلی ها از چرایی این قضیه بی اطلاع هستند یا در پاسخ تنها به این روایت بسنده می کنند که ایشان شخصیتی والا داشتند و کسی همسنگ ایشان برای ازدواج وجود نداشته است. برای بررسی این موضوع پای سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن مخبر، محقق و پژوهشگر حوزه دین؛ فروغ نیلچی زاده، کارشناس ارشد فلسفه و حکمت از مدرسه عالی شهید مطهری و مریم معین الاسلام، استاد حوزه و دانشگاه و همچنین مولف و محقق در مسائل زنان و مسائل تربیتی و مهدویت نشستیم. همچنین به این مساله هم پرداخته شد که شهر قم به دلیل وجود بارگاه حضرت معصومه (س) دارای عظمت است، یا شرف این مکان باعث شد که تقدیر ایشان دفن شدن در این شهر باشد.
 
دخترانم بدون اذن رضا (ع) ازدواج نکنند
امام موسی کاظم (ع) در وصیت نامه خود پس از آنکه همه فرزندان خود را به تبعیت از رضا (ع) فرمان می دهند، می فرمایند: «هر کدام از آنها اگر بخواهند خواهرش را تزویج کند، بدون اجازه و فرمان رضا (ع) چنین اجازه ای ندارد... هیچ یک از دخترانم را نباید برادری مادری، سلاطین یا عموهایشان شوهر دهند، مگر با نظر و مشورت رضا (ع)، اگر بدون اجازه او به چنین کاری اقدام کنند، با خدا و رسول خدا (ص) مخالفت ورزیده اند و در سلطنت خدا منازعه نموده اند؛ زیرا او به مصالح قومش در امر ازدواج آگاه تر است. پس هر کسی را او بخواهد، تزویج می کند و هرکسی را او نخواهد تزویج نمی کند
فروغ نیلچی زاده، کارشناس ارشد فلسفه و حکمت از مدرسه عالی شهید مطهری پس از اشاره به این فراز وصیت نامه امام موسی کاظم (ع) می گوید: «برخی برای تبیین این موضوع عنوان می کنند که در دوران حکومت بنی امیه و بنی عباس فشارهای حکومت روی خانواده پیامبر به قدری زیاد است که گاه به ازدواج های نامتناسب، برای مصلحت های بزرگ تر تن داده می شود.
ازدواج های اجباری یکی از اهرم های فشار حکومت ظلم است تا از اندرونی خانه اهل بیت و از اسرار و برنامه ها و نوع ساماندهی محبین آنان کاملاً مطلع شوند.
این کارشناس مسائل خانواده با یادآوری ازدواج امام جواد (ع) با دختر مامون و در نهایت شهادت ایشان به دست او، اضافه می کند: «وقتی چنین فشاری بر امام جواد (ع) وجود دارد طبیعتاً برای دختران که ویژگی آنها باید تبعیت باشد، وضع بدتر است و با توجه به حادتر بودن شرایط در زمان امام موسی کاظم (ع)، ایشان چنین تاکیدی را در وصیت نامه خود دارند تا به نوعی جلوی این اهرام فشار اجتماعی را که خواص از آن آگاه هستند اما از نگاه عوام پنهان است، بگیرند
 
به ایران بیا و هرجا که مردمی دیدی از ولایت بگو
نامه از امام رضا (ع) به خواهر می رسد که فوراً با اهل بیت به سمت ایران حرکت کن! هر کجا هم مردم تجمع کردند برایشان سخنرانی کن و حدیث بخوان.
حضرت معصومه (ع) با کاروانی از امامزاده ها؛ از نوادگان امام حسن (ع) تا فرزندان امام موسی کاظم (ع) به سمت ایران حرکت می کنند. مردان زیادی در کاروان هستند اما همه تحت امر بانو فاطمه معصومه (ع)؛ و ایشان کاروانسالار هستند. در تمام مسیر هرجا تجمعی بوده احادیثی عمدتاًً با مفهوم ولایتمداری می خواندند و مردم را با جایگاه امامت آشنا می کنند.
این سفر تاریخی و روشنگری ایشان برای مشخص شدن سیاست های منافقانه مامون و وضعیتی است که امام رضا (ع) در آن قرار دارد. چرا که عوام می دانند امام رضا (ع) به عنوان ولی عهدی از مدینه خارج می شوند اما خواص دریافتند که در حقیقت تبعید است. برای همین امام رضا (ع) می فرمایند «پشت سر من گریه کنید زیرا مسافری هستم که امید بازگشت ندارم
مریم معین الاسلام، استاد حوزه و دانشگاه و همچنین مولف و محقق در مسائل زنان و مسائل تربیتی و مهدویت هم با اشاره به روایت امام صادق (ع) که می فرمایند «به زودی دختری از نسل ما متولد و در قم دفن می شود»، به ما می گوید: «سفر و رحلت ایشان، از جریانات قطعی تاریخ و سفر و رخدادها از ماموریت های بزرگی بوده که حضرت فاطمه معصومه (س) آن را به عهده داشتند.
ایشان دقیقاً فردی سیاسی و آگاه به مسائل روز زمان بودند و طبق نامه ای که امام رضا (ع) به ایشان نوشتند، این ماموریت را داشتند که از مدینه به سرعت به سمت ایران حرکت کنند. در نتیجه ایشان نمی توانستند زندگی معمولی داشته و ازدواج کنند و کاری به اوضاع و احوال مسائل روز نداشته باشند چرا که زندگی سیاسی و شرایط ایشان با توجه به ماموریت بزرگی که داشتند خیلی برای ازدواج فراهم نبوده است
 
هم کفوی برای فاطمه معصومه (س) نبود
 روایتی که اغلب درباره چرایی ازدواج نکردن حضرت معصومه (س) شنیده ایم این است که کسی همتراز و هم کفو ایشان وجود نداشته؛ همان طور که اگر علی (ع) نبود فردی در شأن فاطمه زهرا (س) برای ازدواج وجود نداشت.
نیلچی زاده در این باره عنوان می کند:«نظریه دومی هم درباره ازدواج نکردن دختران امام موسی کاظم (ع) وجود دارد. حضرت معصومه (س) و دختران امام موسی کاظم (ع) دیگر آن قدر در فرهنگ ناب اسلامی رشد و جایگاه پیدا کرده بودند که قدم به قدم پشت امام خود حرکت می کردند و فاصله ای بین آنان و امامشان نبود. در واقع دختران امام موسی کاظم (ع) آن قدر صاحب کمالات بودند که کسی همسنگ ایشان برای ازدواج نبود
مریم معین الاسلام نیز در همین باره می گوید:«از اسماء حضرت معصومه (س) نیز پی به عظمت شخصیتی ایشان می بریم، که با توجه به این عظمت یکی از دلایلی که برای عدم ازدواج ایشان ذکر شده، نبود کفوی است که شایستگی و شرایط ازدواج با ایشان را داشته باشد.
البته نظر دیگری هم در این رابطه وجود دارد؛ در آن زمان اختناق بسیار شدیدی وجود داشته و خانه حضرت تحت نظر بوده و هر کسی که با این خانه رفت و آمد داشت یا وصلتی انجام می داد به سختی مورد محاکمه قرار می گرفت و تمام امتیازهای او سلب می شد. البته این نظر چندان پذیرفته شده نیست و اینکه کسی هم کفو ایشان نبوده بیشتر مورد تایید قرار گرفته است«.
 
فداها ابوها
این سوال مطرح است که ایشان در چه جایگاهی از علم و معرفت و عصمت قرار داشتند که کسی همتای ایشان برای ازدواج نبوده. روایت هایی هم در این زمینه وجود دارد که بر این شأن صحه می گذارد. عده ای آمدند منزل امام موسی کاظم (ع) تا سوالاتی را بپرسند. حضرت حضور نداشتند و آنها سوالات خود را از حضرت معصومه (س) پرسیدند. در مسیر بازگشت، امام موسی کاظم (ع) را می بینند و می گویند سوالات را از دختر خانم تان پرسیدیم و ایشان این طور پاسخ دادند. حضرت بسیار مشعوف می شوند و جمله معروفی که پیامبر (ص) در حق حضرت زهرا (س) به کار بردند را در حق حضرت معصومه (س) به کار بردند: «فداها ابوها«.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن مخبر، محقق و پژوهشگر حوزه دین با بیان این روایت درباره شأن و جایگاه علمی فاطمه معصومه (س) می گوید: «این عبارت صرفاً یک عبارت عاطفی نیست که پدر به واسطه علاقه به فرزند خود آن را بیان کند. جایگاه سوال از امام در حوزه هدایت است و جواب را فاطمه معصومه (س) دادند. حضرت با بیان این عبارت «فداها ابوها» بر جواب ایشان صحه می گذارند؛ یعنی آنچه حضرت معصومه (س) فرمودند کانه خود امام معصوم گفته است«.
وی در ادامه، به معصوم بودن فاطمه معصومه (س) اشاره و در این باره توضیح می دهد: «یک عصمت در حوزه امامت و یک عصمت در حوزه ولایت وجود دارد. عصمت در حوزه امامت مربوط به شأن اجرایی و عصمت در حوزه ولایت مربوط به شئون انسانی فرد است.
وقتی می گوییم معصومیت، این نکته به ذهن همه می آید که تنها مخصوص چهارده نفر است در حالی که در شخصیت های دنیای اسلام به ویژه شخصیت های برجسته شیعه، شخصیت های خاص و برجسته ای داریم گرچه به عنوان عصمت امامت مطرح نیستند ولی مرتبه دیگری از عصمت (عصمت در ولایت) را دارند.
در میان مردان، حضرت عباس (ع) و در میان بانوان هم زینب کبری (س) و فاطمه معصومه (س) شامل این نوع عصمت هستند.
لذا حضرت معصومه (س) امام نیستند اما معصوم در ولایت هستند و با حرکت در حوزه عبودیت به این مقام رسیده اند و دارای ولایت عصمت شدند؛ ولایت تشریعی نه تکوینی. در امام معصوم البته هر دو مقام امامت و ولایت جمع شده که هم عصمت تکوینی است و هم تشریعی.»
 
سلام بر دختر و خواهر و عمه ولایت
فاطمه معصومه (س) لقب «محدثه» را داشتند و حجت الاسلام مخبر در این باره توضیح می دهند: «محدثه نه به معنای کسی که فقط حدیث می گوید، یعنی کسی که با اهل آسمان صحبت می کند. ایشان به این مقام و جایگاه رسیده اند که الهامات و واردات قلبی الهیه دارند
این محقق و پژوهشگر حوزه دین را از زیارتنامه حضرت معصومه (س) یاد می کنند و می گوید: «در میان همه امامزادگان چند امامزاده هست که زیارتنامه شان را امام معصومه انشا کرده و اداب زیارتشان را آموخته است.
اغلب زیارتنامه ها را علما با استفاده از زیارتنامه ائمه معصوم نوشتند. این خود نشان از توجه ویژه امام معصوم به این بزرگواران است که به نوعی قائم مقام امام معصوم هستند و می دانید که ما بر اساس اعتقادات شیعی معتقدیم امام معصوم هم مانند پیامبر (ص) از روی هوا و هوس چیزی نمی گوید و آنچه می گوید از وحی الهی است اما نه به معنای وحی قرآنی؛ اگرچه که می تواند منتخب از وحی قرآنی باشد
در زیارتنامه حضرت معصومه (س) می خوانیم السلام علیک یا بنت ولی الله و یا اخت ولی الله و یا عمه ولی الله. سه بار عبارت ولی الله تکرار می شود و این یعنی پیوند ایشان با پدر و برادر و برادرزاده. تنها پیوند خونی نیست و بر اساس ولایت الهی است و حجت الاسلام مخبر توجه را به این نکات دقیق زیارتنامه حضرت معصومه جلب و اضافه می کند: «زیارتنامه حضرت معصومه (س) نکات بسیار دقیقی دارد که از ناحیه امام رضا (ع) نقل شده است.
اشاره به دختر و خواهر و عمه ولایت آن هم ولایت معصومانه، از نکات بسیار دقیقی است که افق هایی از عظمت حضرت فاطمه معصومه (س) به روی ما باز می کند.
 
زیارت با معرفت بانویی که از انسان بهشت می سازد
امام معصوم درباره حضرت معصومه (س) می فرمایند اگر کسی عمه مرا «عارفا بحقها» زیارت کند، له الجنه؛ بهشت مال اوست. تمام بهشت؛ و این یعنی به کمال دریافتن چیزی.
حجت الاسلام مخبر درباره این روایت توضیح می دهد:«آیت الله جوادی آملی می فرمودند گاهی عنوان می شود اگر کسی فلان کار را انجام داد قصر یا باغی از بهشت به او اختصاص پیدا می کند. اما در این حدیث عنوان شده بهشت، نه گوشه ای از آن.
این «عارفا بحقها» نشان می دهد حضرت معصومه (س) یک حقی دارد که این حق باید مورد معرفت قرار گیرد و ثمره عملی هم داشته باشد. اگر کسی به آن جایگاه معرفت پیدا کند ثمره عملی هم خواهد داشت و ثمره عملی هم، قرار گرفتن در آموزه های نورانی است.
کسی که آن حقیقت را درک کند، شاگرد قرآن و عترت می گردد و بهشت مال اوست
وی تاکید می کند: «بهشت مکان نیست؛ مکانت است و یک جایگاه که حدودی ندارد این نشان می دهد که اگر کسی به فاطمه معصومه (س) معرفت پیدا کند، خودش بزرگ می شود. رابطه قیامت با انسان هم رابطه دو شیء جدا از هم نیست؛ رابطه ظاهر و باطن است.
آنچه که در همین عالم شکل می گیرد باطن آن در قیامت آشکار می شود. با این نگاه درمی یابیم انسانی که «عارفا بحقها» ایشان را زیارت می کند بهشت برای اوست؛ یعنی از انسان بهشت می سازد. فاطمه معصومه (س) این کیمیاست که مس وجود انسان را به طلا بدل می کند
 
درک ثواب زیارت حضرت فاطمه معصومه (س)
خبر به مامون می رسد که دختر موسی بن جعفر (ع) با کاروانی راه افتادند و هرجا که می رسند سخنرانی و روشنگری می کنند. این حرکت فاطمه معصومه مامون را به وحشت انداخت که اگر همین طور ایشان بخواهند منزل به منزل مردم را با جایگاه ولایت و اهل بیت (ع) آشنا کنند، نقشه های مامون نقش بر آب می شود و مردم متوجه می شوند برای چه امام رضا (ع) را به خراسان آوردند و ایشان در چه شرایطی قرار دارند.
برای همین کاروان که به ساوه رسید، ماموران مامون به آن حمله ور شدند و جریان شهادت همه محارم حضرت معصومه (س) اتفاق افتاد و فاطمه معصومه (س) نیز مسموم شدند. پرسیدند چقدر تا قم راه مانده است و بعد دریافتند که با وجود رنج بیماری امکان رفتن به این شهر وجود دارد و رهسپار قم شدند.
17 روز در قم بودند و بعد رحلت می کنند و مزارشان در قم قرار می گیرد؛ همان طور امام صادق (ع) می فرمایند «خدا حرمی دارد که مکه است و پیامبر حرمی دارد که مدینه است و امیرالمومنین حرمی دارد که کوفه است و ما هم دارای حرمی هستیم که قم است و در شهر قم تربتی خواهد بود که ویژگی خاصی دارد و یکی از فرزندان من به نام فاطمه در آینده در آن دفن خواهند شد که اجر زیارت او بهشت است.»
مریم معین الاسلام پس از این اشارات تاریخی اضافه می کند: «اما پس از دفن حضرت معصومه (س) بود که به برکت وجود ایشان شهر رونق زیادی پیدا کرد و تبدیل به پایگاه مطمئنی برای دوستان اهل بیت (ع) و شیعیان شد و همان طور که امام صادق (ع) فرمودند، شد حرم اهل بیت (ع) و هرکسی که می خواست شیعه و محل امنی برای زندگی داشته باشد به قم پناه می آورد
 
ازدواج، مهم ترین راه خوشبختی است اما تنها راه نیست
 روز میلاد چنین بانوی کم نظیری را روز دختر نام گذاری کرده اند تا الگویی باشد برای دختران جامعه.
در همین باره نیلچی زاده با بیان اینکه باید دختران و زنان به این حریت و آزادی فکری برسند که راه بندگی خدا را راه اصلی قرار دهند، اظهار می کند:
«در فرهنگ روان شناسی اجتماعی ما در این دوره، 27 سالگی را سن سختی ازدواج و 30 سالگی را سن یأس از ازدواج مطرح می کنند و ما به نوعی ازدواج به موقع دختران خود را به عنوان مساله ای جدی داریم که باید مهندسی اساسی شود. با این حال همیشه به دختر خانم ها می گویم ازدواج تنها راه بندگی نیست. الیته یکی از شاهراه های بندگی بوده امام مهم این است که شما خودتان را در مسیر انتخاب شدن به شکل صحیح قرار دهید، نه انتخاب شدن به هر قیمتی
وی تصریح می کند:«ازدواج یک راه بزرگ و موثر در خوشبختی است اما تنها راه خوشبختی نیست. با این نوع نگاه شما می بینید که حضرت معصومه (س) در نقش علمی، اجتماعی، تبلیغی، رشد و معرفت زایی هیچ نقصانی ندارند
این کارشناس مسائل زنان و خانواده همچنین عنوان می کند: «پس این امکان هست که دختران ما این فرصت را از خودشان دریغ نکنند که به سرمایه های علمی و معرفتی خود اضافه کنند و این مسیر را به شکل درستی پیش ببرند.
این نکته ویژه ای است که باید به آن توجه کنیم. در فرایند رشد و مسیر تعالی دخترانه جامعه به یک بازنگری نیاز داریم؛ هم دختران این نیاز را دارند و هم خانواده و جامعه که باید دختران را صرفاً به عنوان یک موقعیت برزخی بین کودکی و زنانگی نبینند؛ اینکه دختران در جایگاه خود قابلیت های خاص و سرمایه های ویژه ای دارند که اگر آن را به خوبی صیانت کنند قابلیت ها چندین برابر می شود 



تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:28 عصر | نویسنده : حاج عبدالله گرایلو
عرضه 520 عنوان نرم افزار"همراه زائر

مراسم رونمایی رسانه‌ای از نرم افزار جامع همراه زائر امروز در شهر مقدس قم برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نقل  از اطلاع رسانی حج، در این مراسم حجت‌الاسلام روزبه برکت رضایی، مدیر اطلاع رسانی بعثه مقام معظم رهبری گزارش کاملی از نحوه تولید و قابلیت‌ها و امکانات این نرم افزار ارائه کرد.

وی اظهار داشت: این نرم افزار با مشارکت حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تولید و منتشر شده است.

حجت‌الاسلام برکت‌رضایی خاطر نشان کرد: مدیریت پژوهشی این نرم افزار بر عهده بعثه مقام معظم رهبری بوده و مجموعه تمامی کتاب‌های حوزه نمایندگی ولی فقیه که امکان قرار گرفتن در تلفن همراه را داشته است در این نرم افزار قرار داده شده است و همچنین مسؤولیت فنی نیز برعهده مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بوده است.

وی یادآور شد: مهم‌ترین اهداف این نرم افزار انتشار تمامی کتاب‌های حوزه نمایندگی ولی فقیه بر روی گوشی‌های همراه در قالب یک لوح فشرده برای در دسترس قرار گرفتن آسان اطلاعات مورد نیاز زائران بوده است.

مدیر اطلاع رسانی بعثه مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: این نرم افزار در برگیرنده 520 عنوان کتاب با فرمت جاوا و قابلیت نصب بر تمامی تلفن‌‌های همراه با این قابلیت است.

وی اسرار و معارف، اعتقادات و پاسخ به شبهات، احکام و مناسک، تاریخ مکه و مدینه، ادعیه و حدیث، سفرنامه و خاطرات، مباحث اجتماعی و سیاسی حج، کتب مرجع و عتبات عالیات را از موضوعات 9 گانه این نرام افزار برشمرد.

حجت‌الاسلام برکت رضایی، انتشار 520 نرم افزار در قالب یک دی وی دی، نمایش تمام متن با فهرست و پاورقی، امکان جتسجو در متن و فهرست کتاب، امکان انتخاب متن مورد نظر و ارسال به صورت پیام کوتاه و انتقال به صفحه دلخواه را از امکانات و قابلیت‌های این نرم افزار عنوان کرد.

وی ادامه داد: امکان نصب یک یا چند نرم افزار دلخواه از این مجموعه بر روی گوشی تلفن همراه و هر نرم افزرا، ارائه دهنده متن یک عنوان کتاب به صورت مستقل از دیگر امکانات این نرم افزار به شمار می‌آید.

مدیر اطلاع رسانی بعثه مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: این نرم افزار نخستین نرم افزار جامع حج و زیارت است که برای نصب بر روی تلفن همراه تولید شده است.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند این نرم افزار را از طریق پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری به نشانی
http://hajj.ir/ به صورت رایگان دریافت کنند.

شایان ذکر است، همچنین علاقه‌مندان می‌توانند این نرم افزار را از مراکز توزیع و فروش مؤسسه فرهنگی و هنری مشعر در سراسر کشور یا از طریق فروشگاه‌های مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تهیه کنند.




  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ